HPS Fulfillment Data entry Co-Packer HPS KIX-code
HPS sealen en krimpen verpakken HPS kaarten vouwen verpakken HPS data-entry webdesign HPS mailing verpakken grote oplage fulfillment HPS knippen snijden aftellen verpakken etiketteren banderen HPS strikjes knopen verpakken HPS mailing verwerken grote oplage fulfillment HPS fulfillment data-entry co-packer webdesign

Outsourcing

Als thuiswerkcentrale met meer dan jaar ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een specialist in outsourcing. We zijn toonaangevend als loonverpakker, waarbij het verpakken van uw producten tot onze primaire zorg behoort.

Tegenwoordig zijn we niet alleen actief als co-packer, maar ook voor fulfillment, data-entry tot zelfs webdesign kunt u van onze expertise gebruik maken.

Hoge kwaliteit thuiswerk, ongeacht de kwantiteit. Als flexibele en betrouwbare partner staan wij garant voor punctuele levering en optimale service voor de afwerking van al uw producten.Voordelen bij outsourcing

Het voordeel van outsourcing bij onze thuiswerkcentrale mag duidelijk zijn. Allereerst is er de enorme tijdwinst (kostenbesparing), waardoor u zich nog beter op uw core-business (innovatie) kunt concentreren.

Overige voordelen bij het uitbesteden van activiteiten:

  • Geen dure investeringen voor omscholing of extra personeel

  • Geen installatie van kostbare software

  • Geen last van ziekteverzuim


Outsourcing actueler dan ooit

Het uitbesteden van bepaalde activiteiten beperkt zich niet meer alleen tot automatisering of tot het personeelsbeleid. Outsourcing is actueler dan ooit. Steeds meer operationele zaken als onderhoud of het verpakkingstraject worden ‘ge-outsourced’. NL-shoring in plaats van offshoring is de trend voor de nabije toekomst.Interesse?

Home Packing Service steekt als thuiswerkcentrale ook graag voor u de handen uit de mouwen. Ook interesse in outsourcing? Voor een geheel vrijblijvende en passende offerte kunt u een “aanvraag indienen”. Meer informatie via Diensten. Voor direct contact kunt u ons ook altijd even “bellen”.

HPS Telefoon Neem contact op HPS Mail Mail voor info
Contactgegevens:
HPS Thuiswerkcentrale
De Koumen 78a
6433 KE Hoensbroek
+31 45 5233342
info@hpsthuiswerkcentrale.nl
HPS Thuiswerkcentrale © 2015 - Webdesign HPS